info@rrvab.se Boka rådgivning 031-68 03 30

Våra tjänster

Löpande redovisning

Löpande redovisning är ett måste för alla som bedriver näringsverksamhet. På Redovisa Rätt i Väst AB har vi som huvuduppgift att sköta den löpande redovisningen åt olika företag. Till största delen består våra kunder av små och medelstora företag inom olika branscher.

I praktiken går vårt arbete till så, att företagen skickar in sina underlag till oss varje månad per post, eller via personligt besök. Vi sorterar, konterar och registrerar underlagen i vårt redovisningsprogram. När registreringen är klar får kunden en ekonomisk sammanställning bestående av olika rapporter som kunden efterfrågar. Redovisningsarbetet kan ske både hos oss på kontoret, eller ute hos kund om det efterfrågas.

Fakturering, betalningsuppföljning, krav mm


Vi hjälper företag med fakturering, följa upp betalningar, betalningsbevakning samt vid behov upprätta räntefakturor.

Löner

Att göra skatteavdrag, ta hänsyn till olika löneförmåner, betala ut lön, beräkna semesterersättning, sjukavdrag mm kan vara svårt och tidskrävande. Med vår kunskap och våra löneprogram tar vi hand om detta på ett professionellt sätt.

Bokslut och deklarationer


Förutom den löpande redovisningen hjälper vi även till med att upprätta bokslut, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer åt våra kunder. Till årsboksluten sammanställer vi nödvändiga underlag som behövs för att underlätta arbetet för bolagets revisor.

Rådgivning


Vi fungerar som ekonomiska rådgivare genom att komma med idéer baserade på vår kunskap i olika ekonomiska frågor. Ni kan alltid höra av er till oss, om det uppstår några problem. Vi hjälper er på bästa sätt.Redovisa Rätt i Väst AB, Skalldalsvägen  18, 436 52 Hovås - info@rrvab.se - Telefon 031-68 03 30 - Fax 031-68 35 88


Producerad av Mild Media
Cookies